Uw eerste afspraak bij ons…

 

Met één telefoontje heeft u een afspraak. Als u ons even belt, maken we direct een eerste afspraak. Dan weet u zeker dat u snel een deskundig advies krijgt. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt direct een reactie.

Tegenwoordig kunt u in sommige gevallen ook terecht bij ons zonder verwijzing van uw huisarts of brief van uw specialist. U belt of mailt ons en we kunnen direct aan de slag.

Dit neemt u mee:

  • een legitimatiebewijs (bijvoorbeeld uw rijbewijs of ID)
  • en de verwijzing van de huisarts of brief van de specialist als we die nodig hebben

 

Tijdens onze eerste afspraak van ongeveer een half uur, doen we twee onderzoeken. Eerst een gesprek waarin u vertelt wat de klachten zijn, of u al eerder klachten heeft gehad en wat er precies gebeurd is. En als tweede een fysiotherapeutisch onderzoek. Meestal kunnen we bij afsluiting van de intake vertellen wat er aan de hand is en hoe we u het best kunnen helpen. Samen stellen we dan een behandelplan op.

Altijd even goed om na te kijken: in de polisvoorwaarden staat hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie. Handig, we hebben contracten met alle zorgverzekeraars en declareren direct bij uw verzekering. U merkt hier dus niks van. Als u niet (meer) verzekerd bent, sturen we de facturen naar uw huisadres.

Meer weten over de polissen? Kijkt u op zorgwijzer.nl

Als u een keer niet kan of wilt afzeggen, is dat natuurlijk geen probleem. Laat ons het weten door even langs te komen, te bellen of met een berichtje in het contactformulier. Tot 24 uur voor de afspraak is het gratis, daarna brengen we de behandeling wel bij u in rekening.