Regelmatig bewegen houdt niet alleen de spieren vitaal maar ook de hersenen. Onder deskundige leiding van een fysiotherapeut doet u op uw niveau  diverse oefeningen om uw spieren en gewrichten soepel en sterk te houden. U traint in een kleine groep zodat u bij uw oefeningen kunt rekenen op persoonlijke begeleiding.

Uit onderzoek blijkt dat training van kracht, balans en conditie leidt tot minder valpartijen. Daarnaast zorgt voldoende bewegen voor het in stand houden van uw zelfstandigheid, zoals goed uit de stoel opstaan of buiten een wandeling maken.

Met zorgvuldig geselecteerde oefeningen traint u uw balans, kracht en conditie. De training wordt afgestemd op uw individuele mogelijkheden.

We houden de trainingsgroep klein. Er is dan voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ook zorgt het voor een rustige sfeer in de trainingsruimte en leert u de anderen in de groep snel kennen. Wij willen dat u zich prettig en welkom voelt. Naast fit blijven, is de training ook een moment van ontspanning en gezelligheid.

Iets voor u? De medische training is bedoeld voor ouderen die graag meer willen bewegen, maar dit niet (meer) alleen aandurven of kunnen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.